Informacija telefonu: +370 61170170

Salotos su moliūgais, raudonosiomis pupelėmis ir kopūstais


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 86 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Nuvalykite moliūgą, supjaustykite kubeliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai moliūgas bus beveik išviręs, sumaišykit jį su žiediniais kopūstais ir viską išvirkite.
  2. Perdėkite išvirtas daržoves į gilų indelį, sudėkite pupeles, pagardinkite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
  3. Su smulkia tarka sutarkuokite laimo žievelę. Moliūgo sėklas apkepinkite sausoje keptuvėje.
  4. Daržoves išdėliokite ant patiekalo, apibarstykite moliūgų sėklomis, laimo žievele, apšlakstykite citrinos sultimis.
Rekomendacijos

Kai šios salotos yra karštos, jos yra puikus daržovių patiekalas ir nuostabus garnyras prie žuvies, paukštienos ar mėsos patiekalų.

Ingredientai
Raudonosios pupelės, 425 ml 1/2 skardinės
Moliūgas 200 g
Žiediniai kopūstai, 400g 1/2 pakuotės
Laimas 1 vnt.
Išlukštentos moliūgo sėklos 50 g
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS