1. >Receptai
  2. >Kukurūzų keksiukai

Kukurūzų keksiukai

Kukurūzai konditerijos gaminiuose? Taip, tai kažkas naujo ir tikrai labai skanaus! Paragaukite šių kukurūzų keksiukų. Jie neabejotinai taps pastoviais sekmadienio pusryčių kompanionais.
Lengvas
4 asmenims
35 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

1 pakelio kepimo mielių

Miltų

2 kiaušinių

60g tarkuoto parmezano sūrio

100ml pieno

50ml aliejaus

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

1 pakelio kepimo mielių

Miltų

2 kiaušinių

60g tarkuoto parmezano sūrio

100ml pieno

50ml aliejaus

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  2. Žingsnis 2
    Sumaišykite miltus su mielėmis. Tada įdėkite kiaušinius, pieną ir aliejų. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Žingsnis 3
    Pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite kukurūzus ir parmezano sūrį. Viską sumaišykite.
  4. Žingsnis 4
    Aptepkite aliejumi keksiukų kepimo formeles ir sudėkite gautą masę.
  5. Žingsnis 5
    Kepkite 20 minučių.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Blynai su kukurūzais

    Atsibodo paprasti blynai ir norisi įvairovės? Pasigaminkite juos kitaip! Blynai ir „Bonduelle“ kukurūzai – tai kombinacija, kuri nustebins! Lengvai paruošiami ir beprotiškai skanūs.

  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...