Informacija telefonu: +370 61170170

Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 146 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės. Leiskite atvėsti ir supjaustykite kiekvieną bulvę į 6-8 skilteles.
  2. Supjaustykite pomidorus, susmulkinkite tuną.
  3. Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, grūdėtąsias garstyčias ir tamsųjį balzamiko actą.
  4. Suplėšykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus, sudėkite ant indo ar porcijinių lėkščių dugno. Vienu sluoksniu šalia vienas kito sudėkite bulvių skilteles, pridėkite pupeles, tuną, pomidorus ir kaparėlius.
  5. Truputį pasūdykite salotas ir užpilkite pikantišku padažu.
Rekomendacijos

Sudėtingesnis variantas: pridėkite virto ir stambiai pjaustyto kietai virto kiaušinio

Ingredientai
Tunas savo sultyse 2 skardinės
Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml 1/2 skardinės
Vyšniniai pomidorai 20 vnt.
Romaninės salotos 2 ryš.
Bulvės 2 vnt.
Kaparėliai 180 g
Grūdėtosios garstyčios 2 šaukšteliai
Balzamiko actas 2 šaukštai
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Druska Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS