Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Paruoškite daržoves: cukiniją supjaustykite pusiau žiedais, vyšninius pomidorus per pusę, saldžiuosius pipirus nedideliais kubeliais, susmulkinkite svogūną, Plokščia peilio puse sutrinkite česnaką, stambia trintuve sutarkuokite imbierą.
  2. Pašildykite keptuvėje alyvuogių aliejų, jame pakepkite imbierą, česnaką ir svogūną, saldžiuosius pipirus. Po 3-4 min įdėkite cukiniją, o dar po keliolikos min. pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais, supilkite balzaminį actą, viską išmaišykite.
  3. Įdėkite lęšius, pašildykite patiekalą dar 1-2 min.
  4. Sukapokite kalendrą ir pridėkite salotas.
  5. Tortiliją pašildykite sausoje keptuvėje, paskui supjaustykite ją į 4 dalis, sutvirtinkite du galus dantų krapštuku ir  ant padarytų vokų formų sudėkite salotas.
Rekomendacijos

Greičiausias būdas išvalyti imbierą - šaukštu jį išgramdyti, kadangi jo plona odelė. 

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1 skardinė
Meksikietiškos tortilijos 4 vnt.
Cukinijos 2 vnt.
Vyšniniai pomidorai 15 vnt.
Imbieras 100 g
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Kalendra 3 šakelės
Balzamiko actas tamsus 3 šaukštai
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS