Informacija telefonu: +370 61170170

Špinatų salotos su lašiša ir greipfrutu


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Atšildykite špinatus, apiplikykite verdančiu vandeniu, paskui vandenį nusunkite.
  2. Nuimkite nuo greipfurto žievelę ir supjaustykite jį kubeliais, pomidorus ir agurkus supjaustykite stambiai. Baziliką smulkiai supjaustyti, palikti keletą lapelių papuošimui.
  3. Lašišą iškepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje arba paruoškite ją garuose. Nuo paruoštos žuvies nuimkite odą, filė supjaustykite  kubeliais.
  4. Visus ingridientus sudėkite kartu, pridėkite alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir druskos pagal skonį.
  5. Sudėkite špinatus į lėkštę, ant viršaus sudėkite lašišos salotas, greipfurtą, pomidorus ir agurkus. Papuoškite baziliku.
Ingredientai
Smulkinti špinatai, 450g 1 pakuotė
Lašisos filė 300 g
Greipfrutas 2 vnt.
Švieži agurkai 3 vnt.
Pomidorai 1 vnt.
Bazilikai 3 šakelės
Citrina 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS