Informacija telefonu: +370 61170170

Žalios salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 100 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Sumaišykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus su pupelėmis, truputį susmulkintais tunų gabaliukais, kaparėliais ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.
  2. Pridėkite pagal skonį pipirų, pagardinkite alyvuogių aliejumi, sumaišytu su sojų padažu, pabarstykite sausoje keptuvėje pakepintu sezamu. Jei reikia, dar pasūdykite.
  3. Mėlynuosius svogūnus supjaustykite žiedais, pakepinkite augaliniame aliejuje ir papuoškite jais salotas prieš patiekdami.
Rekomendacijos

Neturint salotų džiovyklės, salotas ir kitus žalumynus galima lengvai nusausinti paskleidus juos ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, susukus vamzdeliu. Rankšluostis sugeria visą vandenį iš lapų ir jie tampa sausi.

Ingredientai
Garbanotosios salotos 100 g
Raudonosios pupelės 1 skardinė
Tunai savo sultyse 2 skardinė
Vyšniniai pomidorai 60 g
Kaparėliai 5 vnt.
Mėlynieji svogūnai 1 vnt.
Augalinis aliejus 2 šaukštai
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Sojos padažas 2 šaukštai
Sezamas 4 šaukštai
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS