Informacija telefonu: +370 61170170

Aštri, trinta daržovių sriuba


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Stambia trintuve sutarkuokite morką, smulkiai sukapokite svogūną, nuvalykite agurotį ir bulvę, supjaustykit juos griežinėliais.
  2. Troškintuve su alyvuogių aliejumi apkepinkite šias daržoves. Pridėkite žiedinį kopūstą, bulvę, juostelėmis supjaustytą 1 čili pipirą, įpilkite 1.5 l vandens, pasūdykite ir virkite 15 min. ant vidutinio stiprumo ugnies.
  3. Susmulkinkite česnaką ir įdėkite į troškintuvą su daržovėmis, virkite 3-5 min. ant silpnos ugnies.
  4. Karštas daržoves kartu su skysčiu susmulkinkite trintuvu. Smulkiai sukapokite petražoles.
  5. Supilstykite sriubą į lėkštes, pabarstykite žalumynais, sutrupintais skrudintais žemės riešutais, ir mini čili pipirais.
Rekomendacijos

Naudojant trintuvą sriubą galima išmaišyti puode.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Agurotis 2 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Žemės riešutai 60 g
Mini čili pipirai 5 vnt.
Petražolės 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS