Informacija telefonu: +370 61170170

Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais


  • Kiekis: 6 porcijos
  • Kalorijos: 176 kcal
  • Paruošimo laikas: 25 min.
Paruošimo būdas

1. Svogūnus ir šviežius pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais.
2. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, 2-3 minutes apkepinkite svogūnus. Sudėkite faršą ir, nustatę didelę liepsną,  2-3 minutes pakepkite jį, nuolat maišydami.
3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes, nugriebkite putas.
4. Viską užvirinkite, supilkite medų, suberkite sutrintą česnako skiltelę, šviežius pomidorus, avinžirnius, „Chmeli-suneli“ prieskonius ir, nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Rekomendacijos

Paruoškite sriubą iš vakaro. Visos su mėsa pagamintos sriubos palaikytos įgauna geresnį skonį. 

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml 1 skardinė
Avienos faršas 400 g
Mėsos sultinys 600 ml
Svogūnai 2 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Augalinis aliejus 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Prieskoniai Chmeli-Suneli 1 arbat. šaukšt.
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS