Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite brokolius ir žiedinį kopūstą.
  2. Paruoškit daržovių buljoną: išvirkite smulkiai supjaustytą svogūną, morką, saliero šaknį ir petražolę maždaug 500 ml vandens.
  3. Kai buljonas bus beveik paruoštas, atskirame puode su alyvuogių aliejumi pakepkite žiedais supjaustytą porą.
  4. Sudėkite brokolius, žiedinį kopūstą ir plonomis juostelėmis supjaustytą pipirą ir toškinkite, kol suminkštės. Perkoškite buljoną ir supilkite į puodą, kuriame sriuba. Virkite tol, kol daržovės bus paruoštos, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Ingredientai
Brokoliai, 400g 1 pakuotė
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Saldūs raudonieji pipirai 1 vnt.
Porai 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Morka 1 vnt.
Salierų šaknys 1/5 vnt.
Petražolė 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS