Informacija telefonu: +370 61170170

Moliūgų sriuba su raudonuoju kariu ir kokosų pienu


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 235 kcal
  • Paruošimo laikas: 60 min.
Paruošimo būdas

1. Pradedame nuo sultinio. Daržoves, česnakus ir svogūną supjaustome ir įdedame į puodą.
2. Įdedame lauro lapelius, pipirus ir kvapiuosius pipirus. Pasūdome 1 šaukštu druskos.
3. Verdame apie 45 minutes ir nukošiame, kad gautume skaidrų sultinį.
4. Nupilame 700 ml sultinio ir pastatome į šoną. Į puodą sudedame moliūgų sriubą Bonduelle ir raudonojo kario pastą. Pakepiname keletą minučių, supilame sultinį. Verdame apie 3 minutes ir sutriname trintuvu į vientisą masę.
5. Supilame kokosų pieną, įdedame imbierą, maltus čili pipirus, įpilame citrinos sultis. Pasūdome. 

Ingredientai
Trinta moliūgų sriuba, 400g 1 pakuotė
Česnakas 1 skiltelė
Svogūnas 1 vnt.
Lauro lapeliai 3 vnt.
Negrūsti pipirai 1 šaukštelis
Kvapieji pipirai 1 šaukštelis
Raudonojo kario pasta 3 šaukštai
Kokosų pienas 300 g
Maltas imbieras 2 šaukštai
Malti čili pipirai 1 šaukštelis
Citrinos sultys 1 vnt.
Druska Pagal skonį
Daržovės sultiniui (dažniausiai porai, morkos, salieras) Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS