Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 205 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas

1. Svogūną, imbierą, česnaką ir čilį smulkiai sukapojame. Nuvalytą vištos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabaliukais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus, česnakus ir čilį. Kepame 3-4 minutes.
3. Į puodą supilame sultinį ir kokosų pieną. Užverdame. Sudedame mėsą ir verdame ant silpnos ugnies 7 minutes.
4. Įdedame Moliūgų kreminės sriubos Bonduelle pakuotės turinį, sojų padažą, cukrų, citrinos sultis bei nukoštus kukurūzus. Verdame apie 2-3 minutes.
5. Moliūgų sriubą su vištiena supilame į dubenėlius ir patiekiame. 

Ingredientai
Trinta moliūgų sriuba, 400g 1 pakuotė
Svogūnas 1 vnt.
Imbiero gabaliukas 4 cm storio
Čili pipiras 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Vištienos sultinys 3 stiklinės
Kokosų pienas ¾ stiklinės
Vištos krūtinėlė 350 g
Šviesus sojų padažas 2 šaukštai
Cukrus 1 šaukštelis
Citrinos sultys Pagal skonį
Kukurūzai, 212ml 1 skardinė
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS