Informacija telefonu: +370 61170170

Perlinių kruopų sriuba su raudonosiomis pupelėmis


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 86 kcal
  • Paruošimo laikas: 90 min.
Paruošimo būdas

1. Užmerkite perlines kruopas šiltame vandenyje ir palikite nakčiai.
2. Bulves supjaustykite kūbeliais, o salierus smulkiai sukapokite.
3. Į 500 ml šalto vandens suberkite perplautas perlines kruopas, pupeles, bulves, salierus, morkas ir lauro lapelius, supilkite daržovių sultinį ir pavirkite 1,5 valandos, nustatę nedidelę liepsną.
4. Susmulkinkite česnakus, svogūnus ir petražoles, apkepinkite viską įkaitintame alyvuogių aliejuje, suberkite į sriubą, įberkite druskos, pipirų ir pavirkite dar 5 min.

Rekomendacijos

Verdant galima įmesti šalavijų ir česnakų skiltelių, tuomet patiekalas bus malonaus aromato. 

Ingredientai
Vapeur garuose ruoštos raudonosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Perlinės kruopos 250 g
Bulvės 1 vnt.
Tarkuotos morkos 3 vnt.
Salierai 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Daržovių sultinys 500 ml
Lauro lapai 3 vnt.
Česnakai 1 vnt.
Petražolės 6 šakelės
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS