Informacija telefonu: +370 61170170

Pikantiška trinta moliūgų sriuba


  • Kiekis: 3 porcijos
  • Kalorijos: 190 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas

1. Svogūną, čilį, imbierą ir česnakus smulkiai sukapojame.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus, čilį, imbierą ir česnakus. Kepame apie 5 minutes.
3. Puode užverdame sultinį, sudedame keptuvės turinį bei šaldytą moliūgų sriubą Bonduelle. Pagardiname pagal skonį druska ir pipirais.
4. Verdame apie 3 minutes. Sriubą lengvai atvėsiname, tada sutriname iki kreminės konsistencijos.
5. Sriubą dar kartą pašildome ir supilame į lėkštes. Patiekiame. 

Ingredientai
Trinta moliūgų sriuba, 400g 1 pakuotė
Svogūnas 1 vnt.
Čili pipiras 1 vnt.
Imbiero gabaliukas 3 cm storio
Česnakas 2 skiltelės
Daržovių sultinys 500 ml
Druska ir pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS