Informacija telefonu: +370 61170170

Pupelių sriuba su pipirais ir kukurūzais


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 50 min.
Paruošimo būdas
  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir salierą, česnaką stambiai, pipirus nedideliais kubeliais.
  2. Pašildykite keptuvėje alyvuogių aliejų, apkepkite svogūną, salierą, pipirus ir česnaką. Paskui pasūdykite ir pabarstykite pipirais, ant mažos ugnies paruoškite daržoves iki minkštumo. Tada įdėkite raudonėlius ir viską permaišykite.
  3. Sudėkite pupeles į keptuvę, permaišykite su kitomis daržovėmis ir pašildykite. Sudėkite viską į puodą, įpilkite 700 ml vandens, jei reikia, įberkite druskos. Viską kepti ant silpnos ugnies.
  4. Kai vanduo taps karštas, bet dar neužvirs, suberkite kukurūzus ir užvirinkite. Įdėkite lauro lapus ir ant silpnos ugnies pavirkite dar 15-20 min.
  5. Pabaigoje išimkite lauro lapą ir pabarstę smulkiai pjaustytomis petražolėmis, pateikite sriubą.
Ingredientai
Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Kukurūzai, 425ml 1/2 skardinės
Pipirai saldūs raudoni 2 vnt.
Salierai 1 stiebas
Svogūnas 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Petražolės 3 šakelės
Lauro lapai 2 vnt.
Raudonėliai (džiovinti) 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS