Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 69 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, čili pipirus susmulkinkite. Nustatę didelę liepsną apkepinkite aliejuje pipirus ir svogūnus, kol jie suminkštės.
  2. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.
  3. Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite.
  4. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.
Rekomendacijos

Norint, kad ryžiai sriuboje būtų gerai išvirti, geriau naudoti greitai paruošiamus ryžius.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml 1/2 skardinės
Ryžiai 70 g
Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1 skardinė
Pomidorai savose sultyse 1 skardinė
Čili pipiras 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Malta paprika 2 arbat. šaukšt.
Ilgoji ciberžolė 1/2 arbat. šaukšt.
Maltas imbieras 1/2 arbat. šaukšt.
Kalendra 6 šakelės
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS