Informacija telefonu: +370 61170170

Šalta "Gaspačio" pomidorų sriuba


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 81 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Neatšildytas pupeles virkite verdančiame vandenyje 5 min. Nupilkite ir palaukite, kol atvės.
  2. Šviežius pomidorus, papriką, agurkus ir čili pipirus supjaustykite smulkiais kubeliais.
  3. Giliame dubenyje sumaišykite visas daržoves, suberkite pomidorus, susmulkinkite trintuvu iki vientisos masės. Pabarstykite druska, pipirais, suberkite cukrų ir smulkiai supjaustytus bazilikus.
  4. Išpilstykite į lėkštes ir papuoškite lapeliais baziliko.
Rekomendacijos

Norint, kad "Gaspačio" sriuba būtų pikantiškesnio skonio, galima įdėti apkepintų paprikų. Jas reikia apkepti orkaitėje, kol šiek tiek aprus odelė. Vėliau būtina apkepusią paprikų odelę nulupti, išimti sėklytes ir supjaustyti paprikų minkštimą smulkiais kubeliais.

Ingredientai
Pomidorai 4 vnt.
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1/2 pakuotės
Saldūs raudoni pipirai 2 vnt.
Švieži agurkai 4 vnt.
Čili pipirai 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Bazilikai 3 šakelės
Pomidorai savose sultyse 1 skardinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Cukrus pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS