1. >Receptai
  2. >Gaspačo su žirneliais ir mėta

Gaspačo su žirneliais ir mėta

Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Lengvas
4 asmenims
70 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 pakeliai šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruošti žalieji žirneliai

800ml vištienos sultinys

1 svogūnas

80g fetos sūris

200g šalta grietinėlė

1 v.š. alyvuogių aliejus

4 mėtos šakelės

8 svogūnų laiškai

4 žiupsneliai saldžiosios paprikos prieskoniai

Druska ir pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
2 pakeliai šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruošti žalieji žirneliai

800ml vištienos sultinys

1 svogūnas

80g fetos sūris

200g šalta grietinėlė

1 v.š. alyvuogių aliejus

4 mėtos šakelės

8 svogūnų laiškai

4 žiupsneliai saldžiosios paprikos prieskoniai

Druska ir pipirai
  1. Žingsnis 1
    Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Jį pakepinkite.
  2. Žingsnis 2
    „Bonduelle Vapeur“ žirnelius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  3. Žingsnis 3
    Žirnelius sumaišykite su vištienos sultiniu, svogūnais ir mėta. Pagardinkite prieskoniais ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
  4. Žingsnis 4
    Leiskite atvėsti 2 valandas.
  5. Žingsnis 5
    Pagardinkite supjaustytu fetos sūriu ir pjaustytais svogūnų laiškais.
  6. Žingsnis 6
    Prieš patiekdami apibarstykite paprikos prieskoniais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Žirnelių užtepėlė

    Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.

  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...

  • Žirnelių ir ožkos sūrio pyragaičiai

    Šie pyragaičiai – tai užkandis, kuris nustebins net ir viską ragavusį jūsų svečią ar šeimos narį. Ži...