Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Gaspačo su žirneliais ir mėta
Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Jį pakepinkite.
Žingsnis 2
„Bonduelle Vapeur“ žirnelius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
Žingsnis 3
Žirnelius sumaišykite su vištienos sultiniu, svogūnais ir mėta. Pagardinkite prieskoniais ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 4
Leiskite atvėsti 2 valandas.
Žingsnis 5
Pagardinkite supjaustytu fetos sūriu ir pjaustytais svogūnų laiškais.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami apibarstykite paprikos prieskoniais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Žirnelių užtepėlė
Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Meksikietiškas troškinys
Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...
Žirnelių ir ožkos sūrio pyragaičiai
Šie pyragaičiai – tai užkandis, kuris nustebins net ir viską ragavusį jūsų svečią ar šeimos narį. Ži...