Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 60 min.
Paruošimo būdas
  1. Didelėje keptuvėje pašildykite alyvuogių aliejų, jame pakepkite iki skaidrumo smulkiai supjaustytą svogūną, Įdėkite kukurūzus, palaikykite uždengtus 1min. Užpilkite 500 ml verdančio vandens ir virkite 30 min.
  2. Saldžiuosius pipirus pašaukite į 160-180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Nulupkite odelę, išimkite sėklas, susmulkinkite, kad pasidarytų piurė.
  3. Paruoštus kukurūzus taip pat susmulkinkite trintuvu, palikdami keletą grūdų papuošimui.
  4. Dar kartą pašildykite paruoštą sriubą, supilstykite ją į lėkštes, į kiekvieną  įdedant valgomajį šaukštą raudonųjų pipirų piurė. Papuoškite kukurūzų grūdais ir pabarstykite smulkiai supjaustyta petražole.
Rekomendacijos

Iš kukurūzo galima paruošti tyrelę - sumažinkite vandens kiekį produkte ir gausis puikus garnyras mėsai, paukštienai ir žuviai.

Ingredientai
Kukurūzai, 425ml 1 skardinė
Saldūs raudoni pipirai 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Petražolės 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS