Informacija telefonu: +370 61170170

Trinta žaliųjų daržovių sriuba su fetos sūriu ir migdolais


  • Kiekis: 3 porcijos
  • Kalorijos: 210 kcal
  • Paruošimo laikas: 15 min.
Paruošimo būdas

1. Smulkiai sukapojame svogūną ir česnaką.
2. Migdolus pakepiname sausoje keptuvėje kol gražiai apskrus ir sudedame į dubenėlį, kad atvėstų.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Įdedame svogūnus ir česnakus, kepame 3-4 minutes.
4. Į puodą supilame sultinį, sudedame keptuvės turinį ir užverdame. Sudedame pakuotę „Žaliųjų daržovių kreminės sriubos Bonduelle“. Verdame apie 3 minutes.
5. Sriubą šiek tiek atvėsiname ir sutriname iki kreminės konsistencijos. Galima papildomai pertrinti per sietelį.
6. Sriubą vėl dedame ant ugnies, pagardiname pagal skonį druska ir pipirais. Užverdame ir supilame į dubenėlius. Sriubą pabarstome sutrupintu fetos sūriu ir migdolais. Patiekiame.  

Ingredientai
Trinta žaliųjų daržovių sriuba, 400g 1 pakuotė
Daržovių ar vištienos sultinys 2 stiklinės
Svogūnas 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Migdolų lapeliai 3 šaukštai
Migdolų lapeliai 3 šaukštai
Fetos sūris 50 g
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS