Informacija telefonu: +370 61170170

Žaliųjų žirnelių sriuba su krabų mėsa


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą saliero šaknį pakepkite puode, įpildami alyvuogių aliejaus.
  2. Sudėkite kubeliais pjaustytą bulvę ir žiedinį kopūstą, įpilkite vandens 1-2 cm virš daržovių. Virti 10-15 min. Įdėti šaldytus žirnelius. Jeigu reikia, įpilti dar vandens, virti iki kol išvirs bulvės. Susmilkinti sriubą trintuvu.
  3. Susmulkinkite krabų mėsą šiaudeliais. 
  4. Sriubą pilstome į lekštes, per vidurį papuošiame smulkinta krabų mėsa, mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi.
Rekomendacijos

Patiekalui paruošti galima naudoti tiek šaldytą, tiek konservuotą krabų mėsą.

Ingredientai
Žalieji žirneliai, 400g 1 pakuotė
Svogūnas 1 vnt.
Saliero šaknys 1/3 vnt.
Krabo mėsa 200 g
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Mėta 2 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS