Informacija telefonu: +370 61170170

Baltosios pupelės su krevetėmis, mėlynaisiais svogūnais ir pomidorais


  • Kiekis: 8 porcijos
  • Kalorijos: 119 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Krevetes atitirpinkite, jei reikia, išvalykite, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus - žiedais.
  2. Nuplikykite pupeles verdančiu pasūdytu vandeniu, kurį paskui panaudosite krevečių virimui.
  3. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska ir pipirais.
  4. Į negilias porcijines stiklinaites pirma sudėkite pupeles, paskui - krevetes, atsargiai sumaišytas su pomidorais, o ant viršaus - svogūnų žiedus. Užpilkite padažu ir papuoškite petražolėmis. 
Rekomendacijos

Krevetes ir pupeles geriausia patiekti šiltas - užtenka įdėti jas į verdantį pasūdytą vandenį 2-3 min. Pabandykite pasigaminti šį patiekalą su šviežiomis krevetėmis, apkeptomis keptuvėje.

Ingredientai
Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Krevetės 200 g
Mėlynieji svogūnai 1 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
Petražolės 3 šakelės
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS