Paruoškite šaldytus žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Tada juos sutrinkite, į masę įpilkite 30ml sultinio ir maišykite tol, kol gausis vientisa žirnelių masė.
Žingsnis 2
Atskirame inde supjaustykite svogūnus, česnaką ir apkepkite svieste. Sudėkite miltus ir kaitindami maišykite 1 minutę. Supilkite pieną, 60ml sultinio ir užvirkite. Nuolat maišykite su mentele. Troškinkite apie 1 minutę.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Žingsnis 4
Kitame inde sumaišykite parmezano sūrį su džiūvėsėliais.
Žingsnis 5
Inde, kuriame kepsite lazaniją, supilkite 1/4 pagaminto padažo. Sudėliokite lazanijos lakštų sluoksnį ir jį uždenkite dalimi žirnelių masės.
Žingsnis 6
Kartokite 5 žingsnį iki kol pilnai užpildysite indą. Viršuje užpilkite likusį padažą.
Žingsnis 7
Apibarstykite parmezano sūriu ir džiuvėsėlių mišiniu. Kepkite apie 40 minučių.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pist...
„Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.
Meksikietiškas troškinys
Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...
Jautienos kepsnys su daržovėmis
Ar jau nebesugalvojate, kokie receptai vakarienei galėtų nustebinti namiškius? Jautienos kepsnys su ...