Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Pavirkite brokolius 4 min. pasūdytame vandenyje. Suberkite brokolius į kiaurasamtį ir užpilkite lediniu vandeniu. Paskui leiskite skysčiams nubėgti.
  2. Nestambiai supjaustykite saldžius pipirus ir saulėje džiovintus pomidorus. Alyvuoges supjaustykite per pusę. Kaparėlius smulkiai sukapokite.
  3. Padažui paruošti įpilkite alyvuogių aliejaus, garstyčias, citrinų sultis, maltų pipirų, druskos, cukraus ir susmulkintą česnaką. Pridėkite alyvuoges, saldų pipirą ir kaparėlius, viską permaišykite.
  4. Užpilkite brokolius padažu ir prieš patiekdami leiskite 10 min. pastovėti.
Rekomendacijos

Šį patiekalą galima užpilti virta ir atvėsusia pasta, tada gausis puikios salotos.

Ingredientai
Brokoliai, 400g 1 pakuotė
Saldūs raudoni pipirai 2 vnt.
Saulėje džiovinti pomidorai 100 g
Alyvuogės be kauliukų 1/2 skardinės
Kaparėliai 120 g
Citrina 1 vnt.
Garstyčios 1 šaukštas
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Česnakas 2 skiltelės
Cukrus 1/2 šaukšto
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS