Informacija telefonu: +370 61170170

"Bruschetta" su pupelėmis, kiauliena ir žaliomis alyvuogėmis


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 174 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas

1. Papriką suvyniokite į foliją, 15 minučių pakepkite įkaitintoje iki 200 °С orkaitėje, vėliau nulupkite odelę.
2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusmėnuliais. Kiaulienos šoninę smulkiai supjaustykite.
3. Įkaitinkite keptuvėje 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, išdėliokite svogūnus, šoninę, rozmarino šakeles ir kepkite vidutinėje temperatūroje kol svogūnas įgaus auksinį atspalvį. Suberkite čili pipirus, išmaišykite ir dar šiek tiek pakepkite.
4. Duoną supjaustykite 2-3 сm storio riekėmis ir apskrudinkite.
5. Papriką, pupeles ir 1/4 apkepintų raudonųjų svogūnų sutrinkite trintuvu iki vienalytės masės. Jeigu reikia įpilkite vandens.
6. Skrebučius ištrinkite česnakais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, ištepkite paprikos ir pupelių mase, ant viršaus uždėkite likusius apkepintus svogūnus ir pusiau perpjautas alyvuoges. 

Rekomendacijos

Jeigu česnaką šiek tiek paspausite, padėję ant skiltelės peilį plokščiąja dalimi, jį bus paprasčiau supjaustyti ir jis suteiks maistui daugiau aromato.

Ingredientai
Vapeur garuose ruoštos raudonosios pupelės, 425 ml 1/3 skardinės
Prancūziškas batonas 4 riekės
Kiaulienos šoninė 100 g
Saldžios raudonosios paprikos 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Alyvuogės be kauliukų 1/4 skardinės
Rozmarinas 6 šakelės
Česnakai 3 skiltelės
Malti čili pipirai 1/2 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS