Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Verdančiame vandenyje virkite žirnelius 5-7min., kol bus paruošti. Suberkite į kiaurasamtį ir perpilkit lediniu vandeniu arba išdėliokite ant ledo tam, kad būtų galima išsaugoti ryškiai žalią spalvą.
  2. 10-15 min. keptuvėje su aliejumi pakepkite špinatus.
  3. Trintuvu iki vientisos masės išplakite baziliko lapus, žirnelius, špinatus, česnaką, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus.
  4. Skrudintuve arba grilyje padžiovinkite duoną, ant paruoštų skrebučių išdėliokite špinatų kremą ir papuoškite baziliko lapais.
Ingredientai
Smulkinti špinatai, 450g 1/2 pakuotės
Žalieji žirneliai, 425ml 1/2 skardinės
Bazilikai 12 šakelės
Česnakai 4 skiltelės
Duona 4 gabaliukai
Alyvuogių aliejus 6 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS