Informacija telefonu: +370 61170170
Kario pupelės su kukurūzais, žiediniais kopūstais, kokosu, pekanų riešutais ir kalendra
Kiekis: 3 porcijos
Kalorijos: 187 kcal
Paruošimo laikas: 15 min.
Paruošimo būdas
1. Nuraškykite žiedinio kopūsto galveles ir supjaustykite išilgai
2. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus
3. Apkepinkite žiedinius kopūstus, svogūnus ir česnakus keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol šiek tiek apskrus. Įdėkite kukurūzus, paskaninkite druska ir pipirais
4. Sudėkite į didelį dubenį, apibarstykite tarkuotu kokosu, pekanų riešutais ir stambiai sukapota kalendra
Rekomendacijos
Puikiai tiks kaip garnyras prie žuvies ar mėsos, taip pat kaip vegetariškas patiekalas
Ingredientai
Baltosios pupelės kario padaže, 425 ml | 2 skardinės |
Kukurūzai, 425ml | 1 ½ skardinės |
Žiediniai kopūstai | 400 g |
Svogūnai | 2 vnt. |
Česnakai | 2-3 didelės skiltelės |
Augalinis aliejus | 2 valg. šaukšt. |
Tarkuotas kokoso riešutas | 30 g |
Pekanų riešutai | 50 g |
Kalendra | ½ ryšulėlio |
Druska ir pipirai | pagal skonį |
Receptai
-
Baltosios pupelės su krevetėmis, mėlynaisiais svogūnais ir pomidorais
-
Kopūstų-morkų sufle su žirneliais
-
Tortilija su pievagrybiais
-
"Bruschetta" su špinatų kremu
-
Kopūstai su graikiniais riešutais ir garstyčių-citrinų padažu
-
Brokoliai itališkame marinate
-
Sumuštiniai su avokadu, pomidorais ir žaliais žirneliais
-
Sumuštiniai su pievagrybiais ir kremu
-
Sumuštiniai su raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais pipirais
-
Tortilija su pupelėmis ir avokadu
-
Kopūstų užkandis
-
Žaliosios pupelės su indišku užgardu