Informacija telefonu: +370 61170170

Kario pupelės su lapiniais kopūstais, morkomis, jogurtu ir baziliku


  • Kiekis: 3 porcijos
  • Kalorijos: 153 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas

1. Nuraškykite lapinių kopūstų viršūnėles ir stambiai sukapokite
2. Nuskuskite morkas ir supjaustykite plonomis juostelėmis
3. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus
4. Apkepkite lapinius kopūstus, morkas, svogūnus ir česnakus ant keptuvėje įkaitinto aliejaus, kol šiek tiek apskrus
5. Įdėkite pupeles kario padaže ir iškepkite. Paskaninkite druska ir pipirais
6. Sudėkite į didelį dubenį ar lėkštę, pabarstykite baziliku ir patiekite su jogurtu

Rekomendacijos

Puikiai tiks kaip garnyras prie žuvies ar mėsos, taip pat kaip vegetariškas patiekalas 

Ingredientai
Baltosios pupelės kario padaže, 425 ml 2 skardinės
Lapiniai kopūstai 300 g
Svogūnas 1 vnt.
Česnakai 2-3 didelės skiltelės
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Bazilikas ¼ ryšulėlio
Natūralaus skonio jogurtas 250 ml
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS