Informacija telefonu: +370 61170170

Kopūstai su graikiniais riešutais ir garstyčių-citrinų padažu


  • Kiekis: 3 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Atšaldytą žiedinį kopūstą užplikykite verdančiu vandeniu ir sutarkuokit stambia trintuve. Įberkite susmulkintą česnaką ir išmaišykite.
  2. Sudėliokite gautą masę į gilų dubenėlį ir apverskite, kad gautųsi apvalios formos kalnelis. Tokiu būdu paruoškite visas porcijas. Papuoškite jas susmulkintais graikiškais riešutais, smulkiai sukapotais svogūnų laiškais.
  3. Paruoškit padažą: alyvuogių aliejų sumaišykit su sojų padažu, citrinos sultimis, maltais pipirais, druska ir cukrumi.
  4. Pateikite salotas su padažu.
Rekomendacijos

 Šis patiekalas puikus garnyras prie žuvies, paukštienos arba mėsos.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Česnakas 2 skiltelės
Citrina 1 vnt.
Sojos padažas 3 šaukštai
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Svogūno laiškai 3 vnt.
Graikiniai riešutai 45 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS