Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 91 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje, vandenį nupilkite. Kartu su morkomis susmulkinkite juos trintuvu, suberkite smulkintus česnakus ir išmaišykite. Turi gautis vienalytė sufle švelnios spalvos ir konsistencijos.
  2. Neatitirpintus žaliuosius žirnelius pakepinkite 7 min. augaliniame aliejuje.
  3. Sudėliokite mišinį į porcijines formeles, ant sufle padarykite mėnulio formos įspaudus ir sudėliokite ten pakepintus žirnelius.
  4. Pašaukite į įkaitintą iki 170 °С orkaitę maždaug 10 min, kol viršutinis sufle sluoksnis šiek tiek padžius ir pakeis spalvą.
Rekomendacijos

Jeigu česnakai užgoš žiedinių kopūstų bei morkų skonį, į suflę galima įberti graikinių riešutų, jie sušvelnins česnakų skonį.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1/2 pakuotės
Tarkuotos apvirtos morkos 1/2 stiklinės
Žalieji žirneliai, 400g 1/2 pakuotės
Augalinis aliejus 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS