Informacija telefonu: +370 61170170

Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintom slyvom


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 228 kcal
  • Paruošimo laikas: 15 min.
Paruošimo būdas
  1. Pašildytame aliejuje 2-3 min. apkepinkite supjaustytus pusžiedžiais svogūnus, vėliau suberkite džiovintas be kauliukų slyvas, nuluptas česnakų skilteles. Kepkite, kol iškeps svogūnas.
  2. Trintuvu susmulkinkite riešutus, apkeptus svogūnus, suberkite druską, pipirus ir citrinų sultis pagal skonį. Suberkite lęšius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
  3. Šį paštetą skanu valgyti su daržovėmis.
Rekomendacijos

Šį paštetą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip pyragėlių įdarą.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1/3 skardinės
Graikiniai riešutai 50 g
Džiovintos slyvos 7 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Svogūnai 1 vnt.
Citrina 1 vnt.
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS