Informacija telefonu: +370 61170170

Raudonų pupelių paštetas su pievagrybiais


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 44 kcal
  • Paruošimo laikas: 25 min.
Paruošimo būdas
  1. Svogūnus ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite su alyvuogių aliejumi, kol svogūnas įgaus skaidrų atspalvį.
  2. Suberkite smulkiai supjaustytus pievagrybius, pakepinkite viską 5-7 min., vėliau išpylę skystį suberkite pupeles, išmaišykite. Jei per mažai sultinio, įpilkite šiek tiek vandens. Įberkite druskos, pipirų, suberkite raudonėlius. Uždenkite dangčiu, sumažinkite liepsną ir kepkite 20 min.
  3. Viską susmulkinkite trintuvu iki vientisos masės taip, kad neliktų gumulėlių.
  4. Šį paštetą skanu valgyti su marinuotais agurkais ir juoda duona.
Rekomendacijos

Jei norite paruošti saldų paštetą, pakeiskite grybus džiovintomis slyvomis.

Ingredientai
Raudonosios pupelės 1 skardinė
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1/2 skardinės
Svogūnas 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Raudonėliai (džiovinti) 1/3 arb. š.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Karnišonai (3-6 cm) marinuoti 1 skardinė
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS