Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Supjaustykite svogūną ir pievagrybius smulkiais kubeliais, pakepkite jį alyvuogių aliejuje, paskui pridėkite grybus ir kepkite viską kartu 10-15 min.
  2. Grybus su svogūnais perdėkite į gilią lėkštę, pridėkite balzamiko kreminį padažą, smulkiai supjaustytą petražolę, pabarstykite druska ir pipirais, viską išmaišykite.
  3. 3-5 min. padžiovinkite duoną orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Patiekite grybus ant duonos su traškia plutele.
Ingredientai
Duona (balta) 4 gabaliukai
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1 stiklainiukas
Balzamiko kreminis padažas 4 šaukštai
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Svogūnai 1 vnt.
Petražolės 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS