Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Supjaustykite pusiau žiedais svogūną, česnaką sutrinkite plokščia peilio puse ir smulkiai sukapokit, saldųjį pipirą supjaustykit smulkiais kubeliais, pašalinę sėklas.
  2. Pašildykit keptuvėje alyvuogių aliejų ir lengvai pakepkit svogūną. Pridėkite saldųjį pipirą, česnaką, pasūdykit, permaišykit ir pakepkit ant vidutinės ugnies, kol bus ruošiamos daržovės.
  3. Iš aitraus pipiro išvalykit sėklas ir smulkiai supjaustykite, taip pat supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus, nupilkite vandenį nuo pupelių, sudėkit viską į keptuvę, permaišykite ir truputį pašildykit.
  4. Nuvalykit avokadą  ir plonom juostelėm supjaustykite minkštimą. Smulkiai supjaustykite kalendrą.
  5. Kiekvieną tortiliją iš abiejų pusių apkepkit gril-keptuvėje, sulenkit pusiau, į vidų įdėkit šiltą įdarą, avokadą. Pabarstykite kalendra ir iš karto patiekite.
Ingredientai
Meksikietiškos tortilijos 2 vnt.
Raudonosios pupelės, 425 ml 1/2 skardinės
Avokadas 1 vnt.
Pipirai saldūs raudoni 2 vnt.
Čili pipiras 3 vnt.
Raudonasis svogūnas 4 vnt.
Saulėje džiovinti pomidorai 100 g
Kalendra 3 šakelės
Česnakai 3 skiltelės
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS