Informacija telefonu: +370 61170170

Žaliosios pupelės su indišku užgardu


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 99 kcal
  • Paruošimo laikas: 15 min.
Paruošimo būdas
  1. Pavirkite pupeles verdančiame vandenyje 5-6 min. Vandenį nupilkite, apdžiovinkite pupeles ant popierinio rankšluoščio ir palaukite, kol atvės. Įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite užpilą.
  2. Pomidorus, susmulkintus česnakus, imbierą, čili pipirus, kmynus, druską, cukrų suplakite trintuvu.
  3. Pupeles sumaišykite su padažu, atšaldykite ir patiekite.
Rekomendacijos

Žaliųjų šparaginių pupelių „Bonduelle“ galiukai jau apipjaustyti. Jūs sutaupysite laiko! 

Ingredientai
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1,5 pakuotės
Pomidorai 3 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Maltas imbieras 2 arbat. šaukšt.
Čili pipiras 1 vnt.
Kmynai 1 arbat. šaukšt.
Cukrus 1/2 valg. šaukšto
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS