Informacija telefonu: +370 61170170

Ančių filė marinuota su rozmarinais ir Sous-Vide burokėliais sumaišytais su grietine


Paruošimo būdas

Marinuokite antį ir virkite žemoje temperatūroje 62 ℃ apie 20 min., pabaigoje kepkite ant grotelių. Karštame aliejuje apkepkite susmulkintą svogūną. Po kurio laiko pridėkite burokėlius, grietinę ir šiek tiek cukraus. Antį padalinkite porcijomis ir sudėkite ant burokėlių.

Ingridientai
Tarkuoti burokėliai (ruošti garuose) (2,185 kg) 600 g
Ančių filė 4 vnt.
Rozmarinai 4 šakelės
Alyvuogės 4 šaukštai
Svogūnas 100 g
Grietinė 30% 100 ml
Cukrus 2 šaukštai
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS