Informacija telefonu: +370 61170170
Ančių filė marinuota su rozmarinais ir Sous-Vide burokėliais sumaišytais su grietine

Paruošimo būdas
Marinuokite antį ir virkite žemoje temperatūroje 62 ℃ apie 20 min., pabaigoje kepkite ant grotelių. Karštame aliejuje apkepkite susmulkintą svogūną. Po kurio laiko pridėkite burokėlius, grietinę ir šiek tiek cukraus. Antį padalinkite porcijomis ir sudėkite ant burokėlių.
Ingredientai
Tarkuoti burokėliai (ruošti garuose) (2,185 kg) | 600 g |
Ančių filė | 4 vnt. |
Rozmarinai | 4 šakelės |
Alyvuogės | 4 šaukštai |
Svogūnas | 100 g |
Grietinė 30% | 100 ml |
Cukrus | 2 šaukštai |
Druska ir pipirai | pagal skonį |
Receptai
-
Salieriniai spagečiai Carbonara
-
Ant grotelių kepta jautienos nugarinė marinuota bazilikų padaže, patiekiama ant traškių salierų
-
Ančių filė marinuota su rozmarinais ir Sous-Vide burokėliais sumaišytais su grietine
-
Apkepas su lašiša ir cukinija
-
Lašiša ruošta garuose su grikių makaronais
-
Vištienos skrandukai pilkame padaže su koldūnais
-
Tortellini su grybais
-
Užkepti grybai su šonine
-
Jautienos guliašas su raudonosiomis pupelėmis
-
Putpelės su vyšniomis, patiekiama su špinatais
-
Špagečiai su žaliaisiais šparagais ir Parmos kumpiu
-
Ant grotelių kepta nugarinė su voveraitėmis