Informacija telefonu: +370 61170170

Ant grotelių kepta jautienos nugarinė marinuota bazilikų padaže, patiekiama ant traškių salierų


Paruošimo būdas

Nugarinė marinuota bazilikais, alyvuogių aliejumi ir česnakais, kepama ant grotelių apie 200 temperatūroje 8-10 minučių. Kristalizuoti medų keptuvėje ir įdėti tarkuotą salierą ir baltąjį vyną. Supjaustykite nugarinę ir padėkite ant traškių salierų.

Ingridientai
Tarkuoti salierai (ruošti garuose) (2,1 kg) 600 g
Jautienos nugarinė 600 g
Bazilikai 1 vazonėlis
Česnakas 4 skiltelės
Alyvuogės 4 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Baltas vynas 100 ml
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS