Informacija telefonu: +370 61170170

Paruošimo būdas

Makaronus al dente virti dideliame kiekyje pasūdytame vandenyje. Nusausinkite. Lašiša supjaustoma plačiomis juostelėmis ir sumaišoma su virtais makaronas ir dalimi tarkuoto sūrio. Grietinę ir kiaušinio trynius gerai sumaišyti su druska, pipirais ir susmulkintais krapais. Karščiui atsparų indą ištepti sviestu. Ant grotelių keptą cukiniją atšildyti ir sudėti ant indo dugno, pabarstyti druska, pipirais ir pjaustytu česnaku. Tuomet dėti sluoksnį makaronų su lašiša ir sūriu, ir makaronų su cukinija. Viską užpilti kiaušinių trynių su grietinės mišiniu. Pabarstykite sūriu ir kepkite 10-15 minučių 220°C temperatūroje.

Ingridientai
Kepintos cukinijos (1 kg) 700 g
Rūkyta lašiša 160 g
Lašišų makaronai juostelėmis
Grietinė 30% 250 ml
Tarkuotas sūris kepimui 150 g
Kiaušinių tryniai 3 vnt.
Česnakas 1-2 skiltelės
Sviestas 40 g
Švieži krapai dekoracijai
Druska pagal skonį
Pipirai žirneliais pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS