Informacija telefonu: +370 61170170

Paruošimo būdas

Žuvį padalinti į porcijas, apšlakstyti citrinos sultimis, pagardinti druska ir pipirais. Virti ant garų. Dubenyje suplakite kiaušinių trynius su vynu ir sviestu. Į padažą įberkite prieskonius. Karštame aliejuje virkite kruopas, supilkite sultinį ir virkite, kol košė sugers sultinį. Karštame aliejuje kepti supjaustytus svogūnus ir česnakus. Pridėti atšildytus špinatus, virti ir sumaišyti su grikiais. Pridėti kiaušinių trynius ir druską, pipirus ir muskatą. Suformuokite makaronus, apibarstykite sūriu ir kepkite. Vartojimo metodas: virtą lašišą sudėti ant lėkštės pilant padažą. Keptus makaronus sudėti šalia žuvies. Dekoruoti šviežiomis žolelėmis.

Ingridientai
Špinatai "Tūkstantis lapų" (2,5 kg) 200 g
Lašišos filė 800 g
Grikių košė 150 g
Sviestas 170 g
Kiaušinių tryniai 4 vnt.
Svogūnas 20 g
Muskatai pagal skonį
Tarkuotas sūris guoda 120 g
Aliejus kepimui
Daržovių sultinys 400 ml
Baltas sausas vynas 20 ml
Citrinų sultys pagal skonį
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS