Informacija telefonu: +370 61170170

Paruošimo būdas

Skrandelius išvalyti, nuplauti ir užvirinti. Išpilkite vandenį ir nuplaukite dar kartą. Skrandžius užpilkite paukštienos sultiniu ir virkite, kol suminkštės. Tada išimkite ir supjaustykite. Aliejuje pakepinkite supjaustytus svogūnus, grybus ir žalumynus juostelėmis. Supjaustytus skrandukus sumaišykite su daržovėmis. Supilkite sultinį ir užvirkite. Tada pridėkite žaliųjų žirnelių ir tirštinkite su Roux. Užvirkite. Įberkite druskos, pipirų, garstyčių, mairūno ir petražolių. Virtas bulves sutrinkite, pridėkite miltų, kiaušinį ir minkykite tešlą. Suformuokite apvalius kamuoliukus ir virkite pasūdytame vandenyje. Šoninę ir svogūną kepinti iki auksinės rudos spalvos. Karštus skrandukus sudėti ant lekštės. Šalie padėkite koldūnus su kepta šonine ir svogūnais. Dekoruoti šviežiomis žolelėmis ir vyšniniais pomidorais.

Ingridientai
Marinuoti pievagrybiai (0,75 kg) 120 g
Žalieji žirneliai MINUTE (2,5 kg) 60 g
Itališkos žolelės juostelėmis 100 g
Vištienos skrandukai 800 g
Svogūnai 80 g
Rūkyta šoninė 800 g
Bulvės 500 g
Garstyčios 10 g
Paukštienos sultinys 40 ml
Kiaušiniai 1 vnt.
Aliejus kepimui
Miltai kvietiniai
Miltai bulvių
Roux pagal skonį
Mairūnas pagal skonį
Puokštelė petražolių dekoracijai
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS