Informacija telefonu: +370 61170170

Paruošimo būdas

Saulėgrąžas apkepkite keptuvėje ir atidėkite, kad pravėstų. Nusausinkite grybus nuo marinato ir trumpai apkepkite keptuvėje. Tuo tarpu, supjaustykite žaliąsias alyvuoges, kaparėlius ir saulėgrąžų sėklas. Viską gerai išmaišykite, pridėkite supjaustytus česnakų laiškus. Visą tai galima sumaišyti naudojant maišytuvą, bet būkite atsargūs, nepraraskite visiškos formos. Mišinys neturėtų būti vientisa masė. Pabaigoje sujunkite visus ingridientus naudojant alyvuogių aliejų, pridėkite citrinos sulčių ir įberkite druską ir pipirus pagal skonį.

Ingridientai
Marinuoti pievagrybiai (0,75 kg) 300 g
Žaliosios alyvuogės 4 šaukštai
Kaparėliai 2 šaukštai
Alyvuogių aliejus extra virgin 4 šaukštai
Česnakų laiškai pagal nuožiūrą
Citrinų sultys pagal skonį
Saulėgražų sėklos 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Šviežiai malti pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS