Informacija telefonu: +370 61170170

Karališkos krevetės aštriame padaže


Paruošimo būdas

Nulupkite obuolių žieveles ir pašalinkite sėklas. Nuplikinkite pomidorus, nulupkite žievelę ir pašalinkite sėklas. Nulupkite paprikas. Paprikas, pomidorus, persikus, ananasus ir obuolius supjaustykite lygiais kubeliais. Kario padažą sujunkite su druska ir pipirais ir įberkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, pridėkite kapotų askaloninių česnakų ir pipirų, glazūra. Įdėkite kario padažą ir truputį miltų, pakepkite. Supilkite žuvies nuovirą ir trumpai pavirkite. Įdėkite grietinę, užvirkite, pagal skonį įberkite druską ir pipirus. Pabaigoje pridėkite pjaustytų vaisių ir užvirkite. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite krevetes. Keptas krevetės nusausinkite ir įdėkite į padažą. Įdėkite petražoles.

Ingridientai
Karališkos krevetės 16-20 vnt.
Kepintos geltonos ir raudonos paprikos (1kg) 150 g
Pomidorai 80 g
Askaloniniai česnakai 60 g
Sviestas 60 g
Konservuotas ananasas 60 g
Konservuoti persikai 60 g
Žuvų nuoviras 150 ml
Obuoliai 60 g
Miltai 30 g
Grietinė 50 ml
Alyvuogių aliejus 50 ml
Augalinis aliejus patepimui
Mango-curry padažas 10 ml
Petražolės papuošimui
Druska ir balti pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS