Informacija telefonu: +370 61170170

Paruošimo būdas

Nulupkite svogūną, supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje. Pridėti nusausintus grybus, viska išmaišyti. Grybus su svogūnais užpilti grietinėle 36%, įberti pagal skonį druską ir pipirus. Užvirkite ir virkite, kol pasidarys vientisa masė. Paruošus grybus sudėkite į keturis indelius, pabarstykite smulkintais krapais ir tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 180 ° C temperatūroje apie 10 minučių.

Ingredientai
Grybai Cale marinate 800 g
Dideli svogūnai 2 vnt.
Grietinėlė 36% 150 ml
Trintas čederio sūris 150 g
Krapai papuošimui
Druska ir pipirai 150 g
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS