Informacija telefonu: +370 61170170

Valovanai su voveraitėmis grietinėlėje


Paruošimo būdas

Nulupkite svogūną, supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje, pridedant nusivarvėjusias nuo marinato voveraites. Į voveraites su svogūnais supilkite grietinėlę 36% ir pridėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Užvirkite ir virkite, kad visa masė turėtų tinkamą tankį. Paruošas voveraites įdėkite į valovanus ir pabarstykite susmulkintomis petražolėmis. Galite pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.

Ingridientai
Voveraitės marinate 200 g
Didelis svogūnas 1 vnt.
Grietinėlė 36% 500 ml
Truputis petražolių papuošimui
Saulėgrąžų aliejus patepimui
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS