Ingredientai:

1 skardinės „Bonduelle“ baltųjų pupelių

1 skardinės „Bonduelle“ raudonųjų pupelių

300 g „Bonduelle“ šaldytų šparaginių pupelių

150 g įvairiaspalvių vyšninių pomidoriukų

1 mažo raudonojo svogūno arba 1 baltojo svogūno

Petražolių arba baziliko lapelių

½ skiltelės česnako

2 valg. šaukštus alyvuogių aliejaus

1 valg. šaukšto vyno acto

1 valg. šaukšto garstyčių

Smulkios druskos, šviežiai maltų pipirų

1 žingsnis

Šparagines pupeles išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Nusausinkite jas ir atvėsinkite lediniame vandenyje.

2 žingsnis

Vyšninius pomidorus nuplaukite ir perpjaukite per pusę. Smulkiai supjaustykite petražoles arba baziliką. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, nulupkite ir sutrinkite česnaką. Dideliame dubenyje sumaišykite svogūną, česnaką, garstyčias, actą, druską ir pipirus. Pabaigoje įpilkite aliejaus ir kapotų petražolių.

3 žingsnis

Atidarykite dvi skardines konservuotų pupelių. Jei reikia, nusausinkite. Į salotų dubenį suberkite raudonąsias pupeles ir šiek tiek baltųjų pupelių. Sudėkite šaltas šparagines pupeles ir vyšninius pomidorus, tada išmaišykite, kad susidarytų spalvingos pupelių salotos. Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų.

4 žingsnis

Patiekite iš karto arba dėkite šias pupelių salotas į šaldytuvą.

 

Skanaus!