Brokoliai.
Folio rūgšties šaltinis, Vitamino K šaltinis
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 126 kJ | |
Energija (kcal) | 30 kcal | |
Riebalai (g) | 0,6 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,2 g | |
Angliavandenių (g) | 2,1 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 1,4 g | |
Skaidulų (g) | 2,6 g | |
Baltymų (g) | 2,8 g | |
Druskos (g) | 0,04 g | |
Vitamino B9 (µg) | 62,4 µg | |
Vitamino K1 (µg) | 69,6 µg |
Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 8 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 4 minutes be dangčio.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui