Žalia ir skanu

Brokoliai – pilni naudingų vitaminų! Itin sveikai paruošti garuose, jie laukia, kada galės šokti į jūsų vakarienę!

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Brokoliai.

Folio rūgšties šaltinis, Vitamino K šaltinis

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 126 kJ
Energija (kcal) 30 kcal
Riebalai (g) 0,6 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 2,1 g
Iš kurių cukraus (g) 1,4 g
Skaidulų (g) 2,6 g
Baltymų (g) 2,8 g
Druskos (g) 0,04 g
Vitamino B9 (µg) 62,4 µg
Vitamino K1 (µg) 69,6 µg
paruošimo būdas

Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 8 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 4 minutes be dangčio.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Bulvių košė su brokoliais

    Jeigu racione karaliauja brokoliai, tuomet šis receptas tikrai patiks! Kitokia bulvių košė puikiai tiks kaip pagrindinis patiekalas arba garnyras. Išmėginkite ir liksite nustebinti!

  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais i...

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkit...

  • Brokolių pica

    Ar žinojote, kad brokoliai – vitaminų šaltinis? Jei taip, turime tau gerą naujieną. Pasigamink broko...