Geras skonis duete

Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.

  
grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 240 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Daržovės įvairiomis proporcijomis (žalieji žirneliai, morkos), vanduo, druska, cukrus.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 205 kJ
Energija (kcal) 49 kcal
Riebalai (g) 0,7 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0 g
Angliavandenių (g) 5,8 g
Iš kurių cukraus (g) 3,4 g
Skaidulų (g) 4,7 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.
laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

  • Daržovių mišinys su žirneliais, perlinėm...
  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...