1. >Receptai
  2. >Troškinys

Troškinys

Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių

800g bulvių

Druskos

2 svogūnų

100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Pipirų

Čiobrelio

150g pjaustyto avies pieno sūrio
Ingredientai 4 porcijoms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių

800g bulvių

Druskos

2 svogūnų

100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Pipirų

Čiobrelio

150g pjaustyto avies pieno sūrio
  1. Žingsnis 1
    Nulupkite ir išvirkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais.
  2. Žingsnis 2
    Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Apkepkite kumpį, sudėkite bulves ir svogūnus, viską troškinkite.
  3. Žingsnis 3
    Šparagines pupeles nusausinkite ir pridėkite į mišinį. Patroškinkite ir pagardinkite druska, pipirais bei čiobreliu.
  4. Žingsnis 4
    Avies pieno sūrį supjaustykite ir juo apibarstykite troškinį. Leiskite jam truputį išsilydyti ir patiekite.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite beprotiškai skanų vištienos karį.

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...