1. >Receptai
  2. >Avinžirnių sriuba su fetos sūriu

Avinžirnių sriuba su fetos sūriu

Lengvas
2 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)

750 ml daržovių sultinio

350 g smidrų

300 g bulvių

125 ml grietinėlės

100 g of feta sūrio

50 g saliero

30 ml aliejaus

1-2 skiltelės česnako

1 sauja krapų

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)

750 ml daržovių sultinio

350 g smidrų

300 g bulvių

125 ml grietinėlės

100 g of feta sūrio

50 g saliero

30 ml aliejaus

1-2 skiltelės česnako

1 sauja krapų

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Aliejuje pakepinkite pjaustytas bulves, salierą ir trintą česnaką.
  2. Žingsnis 2
    Įpilkite sultinį ir pavirkite 10-15 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite pjaustytus smidrus, avinžirnius. Viską pavirkite dar 10 minučių.
  4. Žingsnis 4
    Pridėkite grietinėle, gardinkite druska ir pipirais. Patiekite su smulkintais krapais ir fetos sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.

  • Avinžirniai indiškai
  • Itališkos avinžirnių salotos

    Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei dar...