1. >Receptai
  2. >Burokėlių humusas

Burokėlių humusas

Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių
  1. Žingsnis 1
    Nusausintus burokėlius, avinžirnius, išspaustas citrinų sultis, kuminą, druską bei pipirus sudėkite į smulkintuvą.
  2. Žingsnis 2
    Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
  3. Žingsnis 3
    Pagamintą humusą patiekite inde, jo viduryje įdėkite natūralaus jogurto.
  4. Žingsnis 4
    Gardinkite mėtos lapeliais. Patiekite su norimomis daržovėmis ar duonele.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!

  • Avinžirniai indiškai
  • Falafeliai su jogurtiniu padažu