Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite per pusę. Kiekvieną stačiakampį supjaustykite išilgai įstrižainės, gaudami vienodus trikampius. Vieną trikampį ištepkite grietine ir pesto.
Žingsnis 2
Gausiai apibarstykite nusausintais žirneliais ir kukurūzais. Pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Uždenkite daržoves antruoju trikampiu. Supjaustykite aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu, centre palikite 1 - 2 cm nepjaustytus.
Žingsnis 4
Kiekvieną eglutės šakelę pasukite į vieną pusę ir kepkite apie 20 minučių 220°C temperatūroje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...
Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...