Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Apkepkite svogūną su česnaku ir salieru (3 min). Sudėkite pomidorus ir kepkite 8 min, kol išsiskirs sultys.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius pagal pakuotės instrukciją (nepervirkite). Lęšius nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.
Žingsnis 4
Į daržoves įmaišykite pomidorų tyrę. Įpilkite 150 ml vandens ir užvirkite. Sumažinkite ugnį, suberkite lęšius ir virkite padažą 5 min ant mažos ugnies.
Žingsnis 5
Sudėkite spagečius. Sumaišykite spagečius su lęšių padažu. Pagardinkite druska ir pipirais. Paskirstykite spagečius į 4 lėkštes ir patiekite su sūriu.
Žingsnis 6
Jei mėgstate aštriau, kartu su daržovėmis apkepinkite 1 smulkiai pjaustytą aitriąją papriką (be sėklalizdžio).
Žingsnis 7
Variantas su mėsa: Naudokite 1 skardinę (160 g) lęšių ir kartu su daržovėmis apkepkite 150 g maltos jautienos. Pomidorus sudėkite tik tada, kai malta jautiena jau bus sutrupėjusi.
Veganiškas variantas: Patiekite spagečius su augaliniu sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Falafeliai su lęšiais
Falafeliai su lęšiais – tiems, kurie nebijo eksperimentuoti ir nori atrasti naujų skonių pasaulį.
Lęšių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas pu...
Lazanija su jautiena ir lęšiais
Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau ...