Portobello grybus nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukštu išskobkite rudas odeles. Grybo vidų šiek tiek aptepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska.
Žingsnis 3
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir sudėkite portobello grybus. Kepkite apie 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Keptuvėje pakaitinkite alyvuogių aliejų ir suberkite Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite apie 7 minutes.
Žingsnis 5
Į jau iškeptus grybus sudėkite pakepintus žiedinių kopūstų ryžius ir supjaustytus vyšninius pomidorus. Pabarstykite parmezano sūriu ir įdėkite pakepti dar kelias minutes, kol sūris apskrus. Papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinė...